Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Михайлівська громада» (код ЄДРПОУ: 04375642) був реорганізований і увійшов до складу Степівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
МИХАЙЛІВСЬКА ОБ'ЄДНАНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

МИКОЛАЇВСЬКИЙ РАЙОН МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

№ 2 від 18.03.2020 року

Дата: 18.03.2020 17:42
Кількість переглядів: 410

Фото без опису

Сьогодні, 18 березня, у приміщенні Михайлівської сільської ради відбулось позачергове засідання  №2 від 18.03.2020 року сільської комісії з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Михайлівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області.

Комісія пройшла під головуванням секретаря виконавчого комітету Тетяни Ведмеденко. Також на комісії були присутні члени комісії Галина Маркіна, Віктор Аксьонов, Світлана Орлова, Юрій Бондарь, Анатолій Мамєєнко, Петро Прядко, Меланія Ракоча.

На порядку денному комісії було питання Про посилення заходів спрямованих на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19,спричиненої коронавірусом  -SARS-CoV-2 на території Михайлівської об’єднаної територіальної громади.

Заслухавши та обговоривши інформацію з цього питання комісія вирішила:

1. Враховуючи значне поширення у світі випадків захворювання на COVID-19 і високий рівень транскордонної міграції населення України та іноземних громадян, вважати ситуацію, що склалась, як таку що несе загрозу  поширення на території Миколаївської області гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV, та виникнення медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру регіонального рівня (відповідно до національного класифікатора надзвичайних ситуацій ДК 019:2010 – код ситуації 20712), ознаки якої визначено у класифікаційних ознаках надзвичайних ситуацій (наказ МВС України від 06 серпня 2018 року   № 658 "Про затвердження Класифікаційних ознак надзвичайних ситуацій"), а саме:

        п. 27 Розділу II  "Захворювання людей на особливо небезпечні інфекційні хвороби". Згідно протоколу №4 позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно- екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Миколаївській облдержадміністрації від 165.03.2020 року. Дану інформацію взяти до відома.

 

 

2.Тимчасово призупинити роботу об’єктів загального користування незалежно від форм власності та підпорядкування, з присутністю понад 10 осіб до особливого розпорядження та скасування обмежувальних заходів:

        -бібліотек ,будинків культури, сільських клубів;

        -дитячих майданчиків;

        - інших закладів та установ (на розсуд та під особисту відповідальність

керівника).

 

Строк : на час загрози поширення короновірусу.

 

 

3. Керівникам ,завідувачам  торгових точок у  всіх населених пунктах Михайлівської сільської ради своїми силами:

- чітко дотримуватися та проводити  дезінфекції в приміщеннях магазинів, кафе;

-для працівників використовувати засоби особистого захисту (дезінфікуючий засіб для рук, медичні маски  тощо);

- призупинити роботу в кафе,барах  щодо приготування свят ,ювілеїв і т. д (крім приготування їжі на виніс;)

- призупинити продажу гарячих напоїв (кофе, чай, капучино і т.д.);

- призупинити роботу всіх магазинів (крім продуктових,аптечних);

- вся відповідальність за дотриманням правил та заходів із запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 лягає на керівників торгових точок у всіх населених пунктах Михайлівської сільської ради.

З даною інформацією ознайомити керівників торгових точок  всіх населених пунктів Михайлівської ОТГ під підпис.

 

Строк : терміново

 

 

4.Створити при сільських радах  ОТГ робочі групи із залученням всіх зацікавлених установ та організацій організацій для контролю за вжиття заходів із запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19,аналізу ситуації та надання пропозицій головам ОТГ для прийняття відповідних рішень.

 

  Строк : негайно.

 

 

5. Організувати у всіх населених пунктах Михайлівської сільської ради облік громадян, які повернулися із – за кордону.

 

Строк : негайно.

 

 

6. Звернутись до керівника релігійної установи в с. Михайлівка щодо припинення проведення масових служб для запобігання розповсюдження корона вірусної інфекції.

 

Строк : негайно.

 

 

7. Призупинити навчальний, тренувальний та виховний процес у гуртках, секціях тощо всіх форм власності з масовим перебуванням дітей.

 

Строк : на час дії карантинних заходів.

 

 

8.  Рекомендувати сільським головам ОТГ максимально перевести здійснювану роботу персоналу апарату сільської ради на віддалений доступ(дистанційний) із застосуванням електронних комунікацій і технологій.

 

Строк : терміново.

 

 

9. Для проведення інформаційно – роз’яснювальної роботи з населенням щодо дотримання санітарно – гігієнічних норм і правил запобігання зараження інфекцією за рекомендаціями Миколаївського обласного центру здоров’я розробити, надрукувати і розповсюдити в місцях масового скупчення населення плакати, інформаційні аркуші, бюлетені, повідомлення.

 

 Строк : на час дії карантинних заходів.

 

 

10.Керівнику КП « Прометей « Михайлівської сільської ради встановити контроль за своєчасною ліквідацією аварійних ситуацій на мережах водопостачання.

- забезпечити своєчасні розрахунки за спожиту електричну енергію, недопущення обмеження постачання електроенергії до об’єктів водопостачання;

- не допустити відключення споживачів від централізованого водопостачання з метою забезпечення належних санітарних умов проживання.

 

Строк : на час загрози поширення короновіруса

 

 

 

11. Довести до відома населення, які проживають в багатоквартирних будинках  вимоги щодо проведення щоденних дезінфікуючих заходів в під’їздах багатоквартирних будинків.

 

Строк : терміново.

 

 

12.Органам місцевого самоврядування перенести проведення особистих та виїзних прийомів громадян і засідання виконавчих комітетів та сесій. Звернення громадян приймати по телефону, а бо через офіційний веб - сайт Михайлівської ОТГ

 

Строк : на час дії карантинних заходів.

 

 

13.  На виконання п. 4 постанови Кабінету Міністрів України від      11 березня 2020 р. № 211 "Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" (зі змінами) спільно з управлінням Укртрансбезпеки у Миколаївській області заборонено:

з 12 год. 00 хв. 18 березня 2020 р. до 3 квітня 2020 р.:

регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньо обласному і міжобласному сполученні (крім перевезення легковими автомобілями);

 

 

Строк : терміново.

 

 

14. Вжити заходів щодо дезінфекції адмінбудівель Михайлівської сільської ради.

 

Строк : терміново.

 

15. Рекомендувати про виділення коштів на придбання засобів  індивідуального захисту.

 

16. Спільно з головним управлінням національної поліції у Миколаївській області провести перевірку закриття об’єктів, визначених розпорядженням сільського голови.

 

 Строк : терміново.

 

17. Рішення комісії, прийняті у межах її повноважень, є обов’язковими для виконання органами місцевого самоврядування ,підприємствами, установами та організаціями, розташованими на території Михайлівської сільської ради.

 

18. Контроль за виконанням рішення сільської комісії з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Михайлівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області щодо розглянутих питань на засіданні комісії, а також заходів ,відповідно до Плану оперативних заходів щодо запобігання занесенню та поширенню коронавірусу на території Миколаївської області, затвердженому розпорядженням голови облдержадміністрації        від 21 лютого 2020        року №53-р, покласти на голову комісії.

 

Строк : щоденно.

 

 

19. Питання стану проведення заходів спрямованих на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби короновірусу на території Миколаївської області розглядати на засіданнях сільської комісії з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Михайлівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області.

 

Строк : щоденно

 

 

З повагою, Михайлівська сільська рада

2020 рік


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Результати опитування

Онлайн-опитування: У якому населеному пункті Ви проживаєте?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано