Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Михайлівська громада» (код ЄДРПОУ: 04375642) був реорганізований і увійшов до складу Степівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
МИХАЙЛІВСЬКА ОБ'ЄДНАНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

МИКОЛАЇВСЬКИЙ РАЙОН МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Рішення сільської ради №5 «Про бюджет Михайлівської   сільської ради на 2017 рік»

Кількість переглядів: 85
Скликання: 8 скликання
Сесія: 2 сесія
Тип документу: Рішення сільської ради
Дата: 05.01.2017
Номер документу: 5
Назва документу: Про бюджет Михайлівської   сільської ради на 2017 рік
Прикріплені файли:
  1. Рішення 5 (2 сесія) (0.02 МБ)
  2. Рішення 5 (2 сесія)додатки 1,2,4 (0.07 МБ)
  3. Рішення 5 (2 сесія)Додаток 3 (0.04 МБ)

 

МИХАЙЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ МИКОЛАЇВСЬКИЙ РАЙОН

 

РІШЕННЯ

від 5 січня 2017 року № 5

с. Михайлівка

 

Про бюджет Михайлівської                                                ІІ сесія 8 скликання

сільської ради на 2017 рік

 

         Розглянувши проект бюджету Михайлівської сільської ради на

2017 рік, відповідно до статей 143, 144 Конституції України, Бюджетного кодексу України, Законів України «Про Державний бюджет України на 2017 рік» та «Податкового кодексу України» та  на підставі  пункту 23 частини  першої  статті 26, частин першої та четвертої  статті 61 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні» сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Визначити на 2017 рік:

-  загальний обсяг доходів бюджету сільської ради у сумі

18 378 225 грн., в тому числі доходи загального фонду сільського бюджету 18 126 225 грн. та доходи спеціального фонду сільського бюджету

252 000 грн. (додаток 1);

-  загальний обсяг видатків  бюджету сільської ради у сумі

18 378225 грн., в тому числі видатки загального фонду сільського бюджету 18 126 225 грн. та видатки спеціального фонду сільського бюджету

252 000 гривень.

2.        Затвердити бюджетні призначення бюджету сільської ради на 2017 рік у розрізі тимчасової класифікації видатків, у тому числі по загальному фонду 18 126 225 грн. та спеціальному фонду 252 000 грн. (додаток 2).

 

 3.       Визначити розмір оборотного залишку коштів бюджету сільської ради у сумі 362 500 гривень.

 

4. Делегувати повноваження Миколаївській районній раді та передати кошти з бюджету Михайлівської сільської ради до районного бюджету Миколаївського району у вигляді міжбюджетних трансфертів (додаток 3) в загальні сумі 1 551 000 гривень, з них:

 

- освітня субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на утримання педагогічних працівників шкіл, які розташовані на території Михайлівської сільської ради (Криничанська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Улянівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Червонополянська ЗОШ І ступеня) на період з 01.01.2017 року по 31.03.2017 року включно в сумі 975 000 грн.;

 

- медична субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на утримання медичних закладів, які розташовані на території Михайлівської сільської ради (Улянівська амбулаторна лікарня, Криничанський ФАП, Новогригорівський ФАП та Червонополянський ФАП) в сумі 471 900 грн., у тому числі: первинна (40%) – 188 760 грн. та вторинна (60%) – 283 140 грн. на період з 01.01.2017 року по 31.03.2017 року включно;

 

- додаткова дотація з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення переданих з державного бюджету місцевим бюджетам видатків на утримання закладів освіти та охорони здоров’я ( на енергоносії ) в сумі 104 100 грн. на період з 01.01.2017 року по 31.03.2017 року включно.

 

        5.        Затвердити в складі сільського бюджету на 2017 рік реверсну дотацію у сумі 671 800 грн.

 

6.        Затвердити у складі видатків бюджету Михайлівської сільської ради  кошти на реалізацію сільських програм в загальній сумі                  2 140 750 грн. (додаток 4).

 

 7.       Затвердити перелік захищених статей  видатків загального фонду бюджету сільської ради на 2017 рік за їх економічною  структурою:

оплата праці працівників бюджетних установ;

нарахування на заробітну плату;

придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів;

забезпечення продуктами харчування;

оплата комунальних послуг та енергоносіїв;

поточні трансферти населенню;

поточні трансферти місцевим бюджетам;

оплата послуг з охорони комунальних закладів культури;

оплата енергосервісу.

 

8.        При складанні кошторисів видатків на 2017 рік забезпечити у першочерговому порядку потребу на оплату праці працівників установ, що фінансуються за рахунок коштів сільського бюджету, відповідно до встановлених законодавством України умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати; на проведення розрахунків за електроенергію, природний газ та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами.

Затвердити ліміти споживання енергоносіїв у натуральних показниках для кожної бюджетної установи, виходячи з обсягів відповідних бюджетних призначень.

У разі наявності простроченої кредиторської заборгованості з оплати комунальних послуг та енергоносіїв управління Державної казначейської служби України у Миколаївському районі Миколаївської області здійснює платежі загального фонду за видатками (крім тих, що передбачені пунктом 7 цього рішення) лише після погашення такої заборгованості.

 

9.        Установити, що після прийняття рішення «Про бюджет Михайлівської сільської ради на 2017 рік» внесення змін до бюджетних призначень та перерозподіл між ними здійснюється відповідно до статті   23 Бюджетного кодексу України та постанови Кабінету Міністрів України від 12 січня 2011 року № 18 «Про затвердження Порядку передачі бюджетних призначень, перерозподілу видатків бюджету і надання кредитів з бюджету».

 

10.      Установити, що відповідно до статтей 43 та 73 Бюджетного кодексу України планові обсяги тимчасових касових розривів місцевих бюджетів, повязаних із забезпеченням видатків загального фонду в першу чергу на оплату праці працівників бюджетних установ та нарахування на заробітну плату, придбання продуктів харчування, оплату комунальних послуг та енергоносіїв, можуть покриватися головним управлінням Державної казначейської служби України у Миколаївській області в межах планового бюджетного періоду за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку на договірних умовах без нарахування відсотків за користування цими коштами.

Надати право сільській раді укладати договори про надання короткотермінових позичок на покриття тимчасових касових розривів у порядку, визначеному Державним Казначейством України.

 

11.      Установити, що у загальному фонді бюджету Михайлівської сільської ради на 2017 рік:

до доходів належать надходження, визначені статтями 64 і 97 Бюджетного кодексу України.

Джерелами формування загального фонду у частині фінансування є надходження визначені статтею 72 Бюджетного кодексу України.

 

12.      Установити, що джерелами формування спеціального фонду бюджету сільської ради на 2017 рік у частині доходів є надходження, визначені статтями 69.1 і 71 Бюджетного кодексу України.

Джерелами формування спеціального фонду у частині фінансування є надходження визначені статтями 71 і 72 Бюджетного кодексу України.

 

13.   Відповідно до Законів України «Про дошкільну освіту» та № 76-VІІІ «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України» оплату коштів за відвідування дітей в дошкільних закладах здійснювати в розмірі 60% - за рахунок коштів загального фонду бюджету сільської ради та 40% - за рахунок спеціального фонду бюджету сільської ради (плата батьків за утримання дітей в дошкільних навчальних закладах).

 

14. Установити, що відповідно до статтей 24, 59 і 80 Бюджетного кодексу України у 2017 році встановлюється звітність про виконання бюджету сільської ради:

квартальний та річний звіти про виконання сільського бюджету у двомісячний строк після завершення відповідного бюджетного періоду надаються постійній комісії сільської ради з питань бюджету, фінансів, економічного розвитку та житлово – комунального господарства в обсягах і за єдиними формами, установленими Державною казначейською службою України;

перевірка річного звіту здійснюється постійною комісією сільської ради з питань бюджету, фінансів, економічного розвитку та житлово – комунального господарства, після чого сесія сільської ради затверджує річний звіт про виконання сільського бюджету на черговій сесії.

 

15.      Доручити Михайлівському сільському голові Чечую В.В. укласти угоди на передачу бюджетних коштів з бюджету Михайлівської сільської ради до районного бюджету Миколаївського району.

 

16.      Додатки № 1-4 до цього рішення є його невід’ємною частиною.

 

17.      Дане рішення набирає чинності з 01 січня 2017 року.

 

18.      Контроль за виконанням цього рішення  покласти на постійну комісію сільської ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, транспорту та житлово – комунального господарства.

 

Сільський голова                                                                            В.В.Чечуй


« повернутися до всіх документів

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Результати опитування

Онлайн-опитування: У якому населеному пункті Ви проживаєте?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано