Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Михайлівська громада» (код ЄДРПОУ: 04375642) був реорганізований і увійшов до складу Степівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
МИХАЙЛІВСЬКА ОБ'ЄДНАНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

МИКОЛАЇВСЬКИЙ РАЙОН МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Рішення сільської ради №20 «Про прийняття в експлуатацію   зовнішніх мереж водопостачання  в селі Кринички Миколаївського району  до комунальної власності територіальної  громади Михайлівської сільської ради  та передачу в оперативне управління  КП « Прометей»»

Кількість переглядів: 74
Скликання: 8 скликання
Сесія: 33 сесія
Тип документу: Рішення сільської ради
Дата: 06.12.2018
Номер документу: 20
Назва документу: Про прийняття в експлуатацію   зовнішніх мереж водопостачання  в селі Кринички Миколаївського району  до комунальної власності територіальної  громади Михайлівської сільської ради  та передачу в оперативне управління  КП « Прометей»
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.02 МБ)

 

МИХАЙЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ МИКОЛАЇВСЬКИЙ РАЙОН

 

                                                   Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 06 грудня 2018 року  № 20 

с. Михайлівка

 

 Про прийняття в експлуатацію            ХХХІІІ позачергова сесія 8 скликання

 зовнішніх мереж водопостачання

 в селі Кринички Миколаївського району

 до комунальної власності територіальної

 громади Михайлівської сільської ради

 та передачу в оперативне управління

 КП « Прометей»

 

 

Розглянувши лист Управління капітального будівництва Миколаївської ОДА від 02.10.2018 року № 492/03-15/01 « Про прийняття об’єкта в експлуатацію» та в зв’язку з тим ,що по об’єкту» Реконструкція зовнішніх мереж водопостачання в с. Кринички Миколаївського району Миколаївської області» передбаченні проектною документацією роботи виконано в повному обсязі згідно з будівельними нормами, стандартами і правилами( « Акт  приймання відремонтованих, реконструйованих та модернізованих основних засобів» додається),керуючись підпунктом 10 пункту «Б» статті 30 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні»

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Прийняти до комунальної власності територіальної громади Михайлівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області реконструйовані зовнішні мережі водопостачання в с. Кринички Миколаївського району Миколаївської області та в експлуатацію загальною протяжністю 12,1 км, з первісною (переоціненою) вартістю 1 475 192 грн 90 коп. (один мільйон чотириста сімдесят п’ять тисяч сто дев’яносто дві грн.90 коп).

 

2. Передати в оперативне управління Комунальному підприємству « Прометей» Миколаївського району Миколаївської області реконструйовані зовнішні мережі водопостачання в с. Кринички Миколаївського району Миколаївської області загальною протяжністю 12.1. км, з первісною(переоціненою) вартістю 1 475 192 грн.90 коп.(один мільйон чотириста сімдесят п’ять тисяч сто дев’яносто дві грн. 90 коп.

 

3. Заключити договір з керівником Комунального підприємства « Прометей» Тітову Сергію Валерійовичу про передачу на повну матеріальну відповідальність зовнішні мережі водопостачання в с. Кринички миколаївського району Миколаївської області.

 

4. Керівнику Комунального підприємства « Прометей» Тітову Сергію Валерійовичу забезпечити збереження комунальної власності територіальної громади Михайлівської сільської ради.

 

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань бюджету,  фінансів, соціально – економічного розвитку, транспорту та житлово- комунального господарства.

 

 

 

Сільський голова                                                                   В.В. Чечуй

 


« повернутися до всіх документів

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Результати опитування

Онлайн-опитування: У якому населеному пункті Ви проживаєте?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано