Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Михайлівська громада» (код ЄДРПОУ: 04375642) був реорганізований і увійшов до складу Степівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
МИХАЙЛІВСЬКА ОБ'ЄДНАНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

МИКОЛАЇВСЬКИЙ РАЙОН МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

РІЧНИЦЯ ВИВЕДЕННЯ ВІЙСЬК З АФГАНІСТАНУ

Дата: 15.02.2019 10:21
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

РІЧНИЦЯ ВИВЕДЕННЯ ВІЙСЬК З АФГАНІСТАНУ

 

В Україні 15 лютого офіційно вшановують День пам'яті загиблих воїнів-інтернаціоналістів, а також День виводу військ з Афганістану.

 

У нашій громаді також є учасники бойових дій в Афганістані: Коротов С.В., Тищенко С.О., Калиниченко В.І., Гайченко А.І..

У цей день 30 років тому командуючий 40-ю армією обмеженого контингенту радянських військ в Афганістані генерал-лейтенант Борис Громов пройшов мостом через річку Амудар'ю зі словами: "За мною не залишилося жодного радянського солдата".

Проте, кілька тисяч радянських прикордонників і бійців спецназу залишалися в Афганістані ще до квітня 1989 року. Безпосередньо процес виводу почалося 15 травня 1988 року. За цей час з Афганістану вийшло більше 100 тисяч військовослужбовців.

Війна в Афганістані тривала більше 9 років. Під час неї загинуло понад 15 тисяч осіб, з них - 3360 українців.Загинуло близько 2-х мільйонів мешканців АФганістану. Левова частка смертей припала на мирне населення, а саме жінок, дітей і літніх людей.

За роки афганської війни 72 військовослужбовців були удостоєні звання Герой Радянського Союзу, 11 з них - українці.

З повагою,
Михайлівська сільська рада
2019 рік


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Результати опитування

Онлайн-опитування: У якому населеному пункті Ви проживаєте?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано