Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Михайлівська громада» (код ЄДРПОУ: 04375642) був реорганізований і увійшов до складу Степівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
МИХАЙЛІВСЬКА ОБ'ЄДНАНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

МИКОЛАЇВСЬКИЙ РАЙОН МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ. РОЗВІЮВАННЯ СЛУХІВ

Дата: 24.03.2020 22:27
Кількість переглядів: 569

Фото без опису

Шановні жителі Михайлівської громади!


            В зв’язку з розповсюдженням панічних слухів про бездіяльність  органів місцевого самоврядування Михайлівської ОТГ щодо  запобігання поширенню на території  коронавірусу COVID -19» Михайлівська сільська повідомляє, що відповідно до Постанови Кабінету Міністрів «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID -19»від 11.03.2020 №211 та Постанови Кабміну від 16.03.2020 № 215 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID -19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» на території Михайлівської сільської ради проводяться наступні заходи:


1.Прийняте розпорядження № 17-р від 12.03.2020 року «Про запровадження тритижневого карантину для усіх закладів освіти розташованих на території Михайлівської сільської ради Миколаївської області».


2. 18.03.2020 року відбулося позачергове засідання сільської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Михайлівської сільської ради. На порядку денному було питання «Про посилення заходів спрямованих на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID -19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території Миколаївської області». З протоколом засідання та прийнятими заходами можна ознайомитися на офіційному сайті Михайлівської ОТГ за посиланням myhaylivska.gromada.org.ua.


3. Прийняте розпорядження №19-р від 18.03.2020року «Про запобігання поширенню на території Михайлівської ОТГ коронавірусу COVID -19».


4. Комісією під головуванням секретаря ради 18,19,23 березня 2020 року в населених пунктах здійсненна інформаційно -  роз’яснювальна робота  в продуктових магазинах на період дії карантину.(Робота комісії висвітлена на офіційному сайті myhaylivska.gromada.org.ua.


5.Ведеться облік прибувших із закордону.


6. КНПОЗ «Амбулаторія групової практики» Михайлівської сільської ради працює в штатному режимі, забезпечена захисними масками, антисептичними і дезінфікуючими засобами . Телефон сімейного лікаря Прядка Петра Степановича -+38(099)171-01-22.


7.Постійно висвітлюється вся інформація про запобігання поширення коронавірусу COVID -19 на офіційному сайті myhaylivska.gromada.org.ua., а саме:
- оперативна інформація щодо стану захворюваності на коронавірус;
- про обмеження, які діють на території України під час карантину;
- рекомендації для осіб, з підозрою або COVID -19, які перебувають вдома у самоізоляції;
-при симптомах респіраторних захворювань зателефонуйте сімейному лікарю;
- інформація про проведення роз’яснювальної роботи з фізичними-особами підприємцями, що здійснюють роздрібну торгівлю на території Михайлівської ОТГ, щодо проведення запобіжних заходів з профілактики захворювання на COVID -19;
- батьки, дідусі, бабусі зараз особливо потребують нашої уваги і турботи;
- номер телефону Михайлівської сільської ради +38(050)505-55-34 та електрона пошта s.r.myhaylivka@ukr.net;
- оголошення, що стосуються коронавірусу COVID -19.

        Шановні жителі громади не вірте слухам і пліткам, дотримуйтесь всіх правил і будь те здорові! В разі необхідності телефонуйте за вищезазначеними телефонами. Всю інформацію отримуйте тільки з офіційних джерел.

 

З повагою, Михайлівська сільська рада

2020 рік


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Результати опитування

Онлайн-опитування: У якому населеному пункті Ви проживаєте?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано